Applicatie Thief

Bespreek hier alle algemene dingen die je kwijt wilt over GuildWars 2.
Nxs
Trader
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 30 okt 2017, 13:12
GuildWars 2 naam: Nxs.1594
Status: Offline

Applicatie Thief

Berichtdoor Nxs » ma 30 okt 2017, 13:14

Hallo allemaal,

Ik weet niet of dit de juiste plaats is, maar ik vroeg me af of jullie nog guild members aannemen. Ik zoek namelijk een guild en ik zag jullie post op de Guildex forums. (https://gw2.guildex.org/view-guild/4596)

Ik ben ooit met GW2 begonnen toen er een actie was voor HoT (dat was zo’n 2 jaar geleden). Ik ben inmiddels begonnen met Path of Fire. Ik heb maar een class en dat is een Thief (met Daredevil en Deadeye specialisaties). Het meeste wat ik in GW2 gedaan heb zijn stories en open world PvE. Mijn gear is nog niet echt goed. Ik heb maar 1 Ascended en de rest is Exotic. Mijn character bevindt zich op Seafarer’s Rest.

Ik zou graag in een guild spelen, omdat solo nogal eenzaam is :) Ik hoop wat mensen te leren kennen en daarmee PvE te doen (dungeons, fractals en andere open world content). Ik heb echter bijna geen ervaring met dungeons en fractals. Ik moet nog veel leren over GW2.

Ik heb wel ervaring met andere spellen die ik in het verleden heb gespeeld en daarbij altijd zo goed als mogelijk mijn vaardigheden daarin te ontwikkelen. De wil om te leren is er zeker.

Ik heb nog niet echt veel te bieden, maar ik ben makkelijk in de omgang (beetje verlegen in het begin misschien :) ) en als ik online ben, ben ik er om te spelen. Als andere leden bepaalde dingen willen doen, dan ben ik meestal wel beschikbaar.

Als korte termijn doel heb ik de Path of Fire story en zones te completen. Daarna wil ik voor de HoT maps nog 100% halen. Ik zou in de tussentijd ook voor Ascended gear willen gaan, maar ik weet niet of craften de beste manier is.

Op langere termijn zou ik graag fractals willen doen en zels raids als jullie die ook runnen.

Gebruikersavatar
Wilma
Trade Mistress
Berichten: 284
Lid geworden op: do 02 jan 2014, 16:31
GuildWars 2 naam: Mistress of Trade.8746
Status: Offline

Re: Applicatie Thief

Berichtdoor Wilma » di 31 okt 2017, 20:50

Hey,

leuk dat je ons gevonden hebt! Natuurlijk ben je van harte welkom bij ons. Ik ga je zo de invite sturen ;)
Als je vragen hebt, roep gerust en doe lekker mee met de dingen die we organiseren. Zondagmiddag doen we raids (zijn nog aan het oefenen), dus voel je vrij om mee te doen. We proberen je dan zo goed mogelijk uit te leggen hoe en wat (Discord kan wel fijn zijn hierbij, maar is zeker geen verplichting. Eventueel alleen luisteren is ook prima).

Hopelijk ga je het naar je zin hebben bij ons.

Groetjes,
Wilma
Merenwen Calafalas

Nxs
Trader
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 30 okt 2017, 13:12
GuildWars 2 naam: Nxs.1594
Status: Offline

Re: Applicatie Thief

Berichtdoor Nxs » wo 01 nov 2017, 12:50

Bedankt Wilma :)

Ik denk dat ik nog even afzie van raiden. Ik wil eerst wat meer weten over Daredevil, een paar dps benchmarks halen en wat videos bekijken om kennis op te doen. In de tussentijd zal ik proberen wat fractals te doen, zodat ik me beter kan voorbereiden.

Smiley
Master Trader
Berichten: 20
Lid geworden op: vr 10 jan 2014, 11:05
GuildWars 2 naam: silvana.7620
Status: Offline

Re: Applicatie Thief

Berichtdoor Smiley » vr 03 nov 2017, 18:02

hoia,

gewoon lekker meegaan, ze helpen je egt met alles. ook als je het niet kan nog.
ikzelf zal er niet zo vaak bij zijn met de raids omdat ik op zondagen vaak op wedstrijden ben, als je keer hulp nodig heb gewoon roepen.
ben altijd wel in om te helpen.

mvg
peter
lillith / silvana


Terug naar “Gildehal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast